Crida a projectes que combinin la investigació i la producció a les ciutats de València, Alacant i Castelló



ESTÈTIQUES TRANSVERSALS / IMMUNITAT ~ COMUNITAT 
Idensitat + Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana

Open Call oberta fins el 04.04.2022

IDENSITAT i el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana activen la tercera edició del programa Estètiques Transversals, que sota el títol IMMUNITAT - COMUNITAT vol dur a terme tres projectes que combinin la investigació i la producció, a les ciutats de València, Alacant i Castelló, posant en relació pràctiques artístiques i espai social, mitjançant dues residències temporals obertes per convocatòria pública i una tercera per invitació. El programa es desenvolupa entre 2022 i 2023, i forma part del projecte europeu Who Cares?

- Residència presencial per a desenvolupar un projecte de producció i experimentació artística en relació amb la temàtica plantejada. La residència tindrà lloc entre octubre i novembre de 2022 al Centro Cultural Las Cigarreres d'Alacant.

- Residència híbrida: destinada a propostes de mediació artística a partir de la temàtica proposada. Els projectes podran plantejar-se fins a març de 2023 mitjançant una estructura que combini fases presencials i virtuals, distribuïdes en estades segons les necessitats del projecte i els seus integrants. Una proposta entre la mediació i la investigació on posar en diàleg els conceptes de “Comunitat – Immunitat” des del punt de vista contemporani ia través de metodologies relacionals i de pensament –amb. Per a les fases presencials, la resdiència comptarà amb la col·laboració del Centre del Carme Cultura Contemporània de València.

La selecció dels projectes es realitzarà mitjançant un jurat format per José Luis Pérez Pont, director gerent del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, Nerea de Diego, codirectora del Centro de Arte Contemporáneo Huarte, Carolina Fuertes Mascarell, coordinadora del Centre Cultural Las Cigarreras d'Alacant, Clàudia Segura, conservadora del MACBA i Ramon Parramon i Roser Colomar, membres de l'equip d'Idensitat.

+ informació i inscripcions

.

Entrades populars