Taller de collage per a fer històries. Activitat familiar | Fundació Tàpies | 24 abril


La tècnica del collage amaga un món de possibilitats per a la creació d’històries. L’artista Goshka Macuga fa servir aquesta metodologia per a qüestionar el significat dels fets històrics. En aquest taller us proposem jugar a esbrinar històries que van passar fa cent anys, altres que han passat fa cinc minuts i algunes que no han passat encara!

Com ho farem? Us donarem consignes per a crear diferents imatges en les cares d’uns daus màgics que, de manera atzarosa i col·lectiva, ens permetran articular històries insospitades. Jugueu amb nosaltres a llençar els daus?

Teresa Rubio és mediadora cultural, educadora d’art i artista especialitzada en collage. Va estudiar Història de l’art a la Universitat de Salamanca i Siena. Va obtenir el DEA (diploma d’estudis avançats) a la Universitat de Barcelona i és Màster de Critica d’art i Comunicació a la Universitat de Girona. Ha codirigit el servei educatiu del Centre d’art Tecla Sala de l’Hospitalet del 2008 al 2020. Actualment és responsable del projecte educatiu i de mediació del Centre d’art La Capella de Barcelona i col·labora amb Apropa Cultura per millorar l’experiència i l’accessibilitat als museus.

Especialitzada en l’educació a museus, treballa amb el potencial imaginatiu, poètic i crític dels processos artístics per generar espais de trobada i connexió entre l’art i la vida. Aplica metodologies artístiques a situacions d’aprenentatge on es fomenta l’experimentació i el treball amb el cos i els sentits. Li interessa el treball amb la diversitat i els afectes, i la pràctica del collage com a llenguatge i metàfora total.

Dates: 24.04.2022 a les 11.00 h
Preu: 4 € per persona
Informació complementària: Nens i nenes a partir de 4 anys amb els seus acompanyants.
Aforament limitat.

Inscripció prèvia imprescindible: 676 243 702 / reserves@ftapies.com
Activitat en el marc del cicle Revisions de l’exposició Goshka Macuga. En moviment.

Fundació Antoni Tàpies
Carrer Aragó, 255
Barcelona, Catalunya

+ informació

.

Entrades populars