ART + CURA + NATURA | ACVIC | Vic | 12 - 15 juliol


En aquest taller intensiu explorarem, d’una manera lúdica, la relació a tres bandes entre ART + CURA + NATURA. Consisteix en una estada de quatre dies en una casa ubicada al Cabrerès, on descobrirem, experimentarem i jugarem des de l’art contemporani.

Sovint necessitem mantenir el contacte amb l’entorn natural i ens atrau l’experiència sensorial i estètica que aquest pot aportar.

Aquest any, l’eix vertebrador del taller serà l’art que té cura de la terra. Coneixerem des d’artistes que utilitzen l’art contemporani per apropar-se a la terra, fins a aquells que denuncien el maltractament mediambiental. Art, cura i terra seran doncs els temes pels quals transcorrerem.

Comptarem amb la visita d’artistes i especialistes de diferents disciplines: literatura, escultura, arts escèniques i visuals, etc.

Es crearà un llibre d’artista que recollirà les vivències de la setmana. Treballarem de forma interdisciplinària i a través de l’experiència sensorial.


ACTIVITATS

Contacte directe amb l’entorn natural, excursions i tallers a la natura, jocs de lleure, gimcana, jocs de nit amb llanternes, nit d'estels i astronomia, activitats relacionades amb les arts contemporànies que permetin expressar sentiments i emocions, pintura, ceràmica, dansa, activitats d'aigua, festa de cloenda...

ACVIC:

ART + CURA + NATURA
Del dimarts 12 al divendres 15 de juliol del 2022

QUAM JOVE 2022
Una estada intensiva a la natura per experimentar amb les possibilitats creatives de l’art.
De 8 a 12 anys

Accés al formulari d’inscripció


.

Entrades populars