Conferència: Introducció a la Llei Natural | Plural 21 | Barcelona | 28 oct.


Conferència a Plural 21:
Una nova perspectiva des de la Llei Natural
Divendres, 28 d’octubre de 2022
Activitat gratuïta.

Conferència d'en Juanra Kalinga. En català-valencià a dos quarts de vuit.
Activitat presencial (a Plural 21) i online per Canal de Twitch de Plural-21

Juanra Kalinga és bomber en actiu de professió, i divulgador i formador sobre la Llei Natural com a missió de vida. Ens explicarà, des del més bàsic i perquè tots ho puguem comprendre, què és la Llei Natural i en què ens han enganyat, perquè vegem que alliberar-nos és una cosa factible per cadascun de nosaltres i no quelcom de quatre hippies mig bojos.

Comencem parlant de la diferència entre la Llei Natural i el dret positiu, el que actualment s’aplica als jutjats, i com ens enganyen amb les paraules del llenguatge jurídic. Després ens explica quin és el frau del DNI i com ens fa esclaus del sistema. És cert que legalment som propietat de l’Estat, i que els nostres fills també ho són?

Ens explicarà què significa ser sobirà, què implica, i no obstant continuar utilitzant l’actual DNI per interactuar en aquesta societat en què vivim i fer les gestions que necessitem (com obrir un compte bancari, comprar una casa o pujar a un avió).

Joan Ramon és bomber, és a dir, funcionari públic, s’ha desvinculat del DNI i fa formació sobre Llei Natural. Li preguntarem si ha tingut alguna conseqüència a nivell laboral o personal.

També parlarem de com es creen els diners i de per què hem de pagar impostos i multes a l’Estat. Ens explicarà quin paper juguen els bancs a la nostra esclavitud. I aquí ens quedarà clar que els propietaris dels grans bancs són els que realment dirigeixen el món i no els governs, ja que els governs negocien amb nosaltres com si fóssim mercaderia perquè els bancs els prestin diners, creant així un deute infinit que hem de pagar nosaltres, els ciutadans. Els ciutadans som l’aval d’aquests préstecs que rep l’Estat. 

També li preguntarem si desvincular-se del DNI, fer-se sobirà i fer servir la Llei Natural és realment factible a l’Estado-Español. Què s’està fent actualment? I si el jutge o el policia que tenim al davant no sap res de Llei Natural, ¿funcionarà allò que li diguem?

Què s’ha aconseguit a altres països on fa més temps que es coneix la Llei Natural, com els Estats Units, el Regne Unit o Itàlia? I a la llarga, com podem sortir del sistema definitivament?

Per acabar, ens farà una petita introducció del seu documental sobre l’imperi jàzar i l’elit financera dels Rothschild, imprescindible per comprendre a quin món vivim, des de quan “ells” estan conspirant per dominar el món, i com alliberar-nos-en.


Plural-21
Associació per a tenir cura de la vida en un planeta viu
Passatge de Gaiolà, 24, local, 08013 Barcelona
Metro: L2 y L5 Sagrada Familia; L4 Verdaguer. Bus: 6, 19, 33, 34, H10, D50, V19, M24


.

Entrades populars