Convocatòria de 2 residències de recerca i producció artística a Huarte i Barcelona | 19 maig



ESTÈTIQUES TRANSVERSALS / A L'AIRE

Convocatòria de dues residències híbrides de recerca i producció artística a Huarte i Barcelona

IDENSITAT + Centro Huarte 2023

Convocatòria oberta fins el 19.05.2023

IDENSITAT i CENTRO HUARTE activen el programa Estètiques Transversals, una línia de recerca i experimentació a la cruïlla entre art, mediació i espai social, on sota la temàtica de l'aire es poroposa desenvolupar dos projectes de recerca i producció relacionats amb els contextos d'Huarte i Barcelona.

A L'AIRE COM A ÀMBIT TEMÀTIC

A partir de la convocatòria oberta, s'ofereix la possibilitat de treballar, des de la pràctica artística, en el desenvolupament de projectes que prenguin com a focus d'interès o tema de treball l’Aire. El concepte aire considerat des de múltiples possibilitats d'interpretació, on els contextos (relacionats amb els rius Arga i Besòs) emmarquin el projecte, mirant de visibilitzar tant la condició d'essencialitat i potència de l'aire com la seva fragilitat. L'aire com a espai de distància, de mediació, de comunicació, canalitzador d'ones, transmissor d'energia, de desplaçament, de relació, de risc, de dimensió, d'acció política, de control, de domini, de lluita, de respiració… de vida.

El procés de selecció es realitzarà en dues fases. La primera consisteix a presentar un projecte i un mínim de quatre que passaran a una segona fase. La segona fase consisteix en una entrevista que es farà amb l'objectiu de conèixer millor la motivació, la proposta i les afinitats amb la temàtica i el marc de treball que l'organització ofereix. En el procés de selecció hi participaran un membre de cada entitat organitzadora (Idensitat i Centre Huarte) i l'Institute for Postnatural Studies.

+ informació



Entrades populars