Espectacle performàtic: El pintor del silenci | Terra Teatre


Espectacle performàtic:

El pintor del silenci
Terra Teatre

En un viatge iniciàtic, uns joves entren accidentalment en un museu d'art contemporani i es transformen a partir de l'obra i la personalitat dels grans artistes (Picasso, Dalí, Miró, Casas).

EL PINTOR DEL SILENCI és una dramatúrgia sense text que ens apropa a la màgia escènica a partir del moviment, la màscara, la dansa, les arts plàstiques i el teatre de titelles i objectes. En connexió a la terra, ens hem envoltat de joves i hem viscut un gran somni on intèrprets i públic compartim un magnífic viatge d'emocions i creativitat. Obriu bé els ulls i gaudiu d'aquest somni!

El pintor del silenci és una dramatúrgia sense text que ens apropa a la màgia escènica a partir del moviment, la màscara, la dansa, les arts plàstiques i el teatre de titelles i objectes. Emocionant creació a partir de l’obra i la personalitat dels grans artistes mediterranis contemporanis. La companyia Terra Teatre s’ha amarat del sentit creatiu d’aquests artistes i ha volgut portar aquest art al territori de l’escena. És per això que ens hem connectat a la terra, ens hem envoltat de joves i hem viscut un gran somni en què intèrprets i públic compartim un magnífic viatge d’emocions i creativitat.

La companyia Terra Teatre fa espectacles amb l’atenció posada en el que passa al nostre voltant i amb la vocació de traslladar idees a través de l’emoció del gest, la paraula, la música i la poesia. Cada dia treballem per culminar aquell moment màgic en el que l’espectador es transforma després d’haver passat pel ritual de l’escena. Fan el camí cap a la a la senzillesa però està ple de complicacions i d’esforços. Els ajuda la nuesa en el teatre que permet que la imaginació ompli els espais.

Comentaris

Entrades populars