Visita a la Fundació Antoni Tàpies amb l'artista Mar Arza | 16 nov.


Parla, parla (1992), és una obra d’Antoni Tàpies que dóna nom a un cicle de visites comentades a l’exposició en curs de la Fundació Antoni Tàpies de Barcelona. Cada autor compartirà amb els participants el seu relat de l’exposició o d’alguna obra, que dependrà de les seves impressions i experiències, o bé de la seva trajectòria professional.

Propera sessió: dijous, 16 de novembre del 2023, a les 19.00 h: visita a càrrec de l’artista Mar Arza.

Mar Arza és nascuda a Castelló de la Plana el 1976. Resideix a Barcelona des del 2003. És llicenciada en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València, amb un període d’estudis a Carnegie Mellon School of Art de Pittsburgh (Pennsylvania, EUA) gràcies a una Beca Promoe. A continuació, cursa un Màster en Escultura a Winchester School of Art (Southampton University, Regne Unit) becada per la Fundació Canyada-Blanch. Recentment, ha exposat a l’IVAM de València al voltant de la pervivència i subversió de les formes del cos femení. 

El seu treball també ha estat presentat a La Virreina Centre de la Imatge, Barcelona, amb un projecte específic per a la Sala Miserachs comissariat per Valentín Roma; i en el Centre d’Art Santa Mònica, dins del cicle Blanc sota Negre, comissariat per Assumpta Bassas i Joana Masó. El 2020 va mostrar la seva segona exposició individual a la Galeria Rocio Santa Cruz de Barcelona, Le Hasard Jamais, en la qual partint d’una lectura lliure del poema de Mallarmé es planteja l’espai metafòric de col·lisió entre emancipació i patriarcat.

Fundació Antoni Tàpies
Carrer Aragó, 255
Barcelona, Catalunya



Entrades populars