"B=B" amb Zaira Amilburu, Emma Bertrán, Aldrià Calm, Violeta Mayoral, Francesc Puchal i Pep Vidal


"B=B"

Activitat de la Fundació Antoni Tàpies de Barcelona, en el marc de l'exposició "A=A, B=B", que relaciona el món de l'art amb el de la ciència.

“B = B” és un espai a mig camí entre el laboratori forense, el microscopi, el telescopi, la pissarra acadèmica i una espècie de paradís per a les fórmules i les equacions en el qual es desenvolupen casos d’estudi. Aquestes indagacions seran dutes a terme per quatre estudiants de física de la Universitat Autònoma de Barcelona, —Zaira Amilburu, Emma Bertrán, Adrià Calm i Francesc Puchal—, i es mostraran com si fossin una llibreta de laboratori expandida, en la qual es podrà consultar des d’una fracció d’informació fins a una altra i visualitzar una petita i a la vegada global anàlisi científica de cadascuna d’aquestes peces.

Per tal de compartir amb el públic aquest espai es comptarà amb la presència del comissari Pep Vidal, de l’artista Violeta Mayoral i dels estudiants Zaira Amilburu, Emma Bertrán, Aldrià Calm i Francesc Puchal, els quals han fet possible la totalitat de les peces de “B = B” que s’exhibeixen actualment a la Fundació Antoni Tàpies. En una conversa informal parlaran sobre els casos d’estudi generats a partir de les obres que s’exposen a la mostra.

[Crèdit imatge: “B = B” realitzat per Zaira Amilburu a partir de l’obra d’Irene Solà.]


Data: 15 febrer 2024 | 18:00 h.
Lloc: Auditori de la Fundació Antoni Tàpies
Preu: Gratuït

Fundació Antoni Tàpies
Carrer Aragó, 255
Barcelona, Catalunya

+ informació

Entrades populars